Träning är bra för kropp och själ

Träning är bra för hälsan på många sätt, och som vi alla vet kan regelbunden träning bland annat vara bra för vårt hjärta och vår vikt. Dessutom är det bra för en massa andra saker. Det är bra för hjärnan, det motverkar depressioner, det kan ge bättre sömn och så vidare. Den som tränar mycket kan må bra av att addera kosttillskott från Fitline med. Träningen har en mängd positiva effekter och det för både kroppen och själen så att säga. Det viktigaste är att komma ut och röra på sig. Är det kanske så du har en aktiv vardag redan? Eller är det stillasittande sådan? 

Hitta det du gillar att göra

Det finns allt för många som har ett gymkort hemma, som de inte använder. Det för att det inte är rätt träning kanske. För att man ska ha lust att träna är det bra att satsa på att träna det man gillar att göra. Kanske du gillar att dansa? Det är bra träning! Sedan finns det varianter på detta som man kan roa sig med. Är sport och gemenskap mer din grej? Kanske du då ska hitta ett lag att träna med?

Dagliga promenader kan även det göra nytta. Kanske du ska skaffa dig en hund, då kommer du att komma ut, oavsett vad det är för väder. Det är en bra motivation om nåt att du måste rasta hunden. 

Testa på olika saker så ska du se att du hittar en träningsform som passar dig. 

 

16 May 2019