Monark cyklar hittar du i Stockholm

Monark är ett cykelmärke värt att satsa på. Monark har funnits sedan i början av 1900-talet. Den som stod bakom detta märke hette Birger som föddes 1883. Året 1908 kom han på att han skulle börja med velocipedförsäljningen och börjar köpa in lösa delar och bygga sina egna cyklar. han ville skapa ett hantverk av kvalité som alla skulle ha råd att cykla på och det var det som blev en Monark. Idag finns det gott om olika sorters cyklar av detta märke. Det finns även Monark e-cyklar så som till exempel Monark e-karin. I Stockholm finns dessa att köpa hos bland annat Elcykelpunkten.

Varför en elcykel?

Ett snabbt svar på varför en elcykel skulle kunna vara, varför inte? Det som är den stora fördelen med att ha en elcykel är just att du kan välja att cykla som vanligt, eller koppla på batteriet och dess motor och få lite extra skjuts på vägen så att säga. Det är inte fel att få lite hjälp om det är långa uppförsbackar eller motvind. Det är smart att ha en elcykel helt enkelt och det gör cyklingen både lättare och roligare. 

I dag går det även att hitta relativt billiga elcyklar, då priserna gått ner en del sedan de först kom. Så är du på jakt efter en ny cykel, fundera då på att välja en elcykel. Det är ett riktigt bra alternativ mot att köpa en vanlig cykel!

16 Jan 2021