Må bra med träning

Träning, det är något som gör att man mår bra, både fysiskt och psykiskt. Det är även bra för hjärnan på flera sätt. Det handlar inte så mycket om vad det är man tränar, eller hur hårt, utan att man rör på sig, ett par gånger i veckan i alla fall. Den som tränar mycket kan dock ha behov av extra tillskott, som Fitline till exempel. Om det är så att du funderar på att börja träna, ta något du gillar att göra. Då är chansen större att du vill och orkar fortsätta. Är det gymmet som är din grej, så ska du göra det, är det mer ut i skogen och promenera så varför inte göra det?

Hitta rätt träningsform

Just att hitta rätt träningsform är inte alltid det enklaste, men ett sätt är att helt enkelt testa på saker du tänker kan passa dig. Många gånger finns det just prova på dagar eller tillfällen. Det brukar inte kosta något. Det gör att du kan testa spinning, eller andra gruppträningar till exempel. Motivation att träna, den kan komma och gå. Men tränar du något du gillar att göra så är det bra enklare att faktiskt komma iväg, även de dagar du har mindre lust. 

Se över din livsstil

För att må bra är det inte heller fel att kolla över livsstilen. Kanske börja äta mer nyttigt, sluta röka, dra ner på kaffe eller alkohol och så vidare. Tränar du så kommer det naturligt att även vilja påverka andra saker i vardagen. 

16 May 2019