För er som har behov av materialhantering

I denna blogg lyfter vi gärna olika företag och deras produkter. Idag tänkte vi skriva om Rockad Lyft & Materialhantering AB. Detta företag är bra för dig som har behov av saker som har med hantering av material att göra eller lyft av olika slag. De så att säga konstruerar en länk som du i dagsläget saknar i det du gör oavsett om det är en produkt, maskin eller produktlinje. Detta företag kan hjälpa dig oavsett om du har behov av att det ska lyftas, pressas eller ställas i ett visst läge. Rockad Materialhantering kan anpassa olika led för dina behov helt enkelt.

Smarta lösningar

Rockad kan även specialanpassa don och vikter. Det så att du får just exakt den lösning du har behov av. Detta företag har sedan innan en lång erfarenhet samt kunskaper från livsmedelsindustrin så väl som förpackningsindustrin och varvsindustrin.

De lösningar som detta företag har de kan bland annat lyfta företag. De kan även placera vindkrafttorn eller ta upp eller lägga i båter. De kan även fixa med lastutrymme med hjälp av smarta lyftsystem. 

Rockad har ett mål och det är att din produkt ska hålla den kvalitet och livslängd som du vill att den ska ha. Inom industrin idag är det flera krav på material och funktionalitet. Rockad erbjuder dig det bästa som finns på marknaden och de utgår från vad just du behöver. 

Självklart har de en egen hemsida, som vi rekommenderar dig att kika på!

30 Dec 2019