Drömmer du om en Peugeot?

Peugeot är en bra bil och passar de allra flesta förare, både män och kvinnor. Det bästa man kan göra när man tänker sig att skaffa en Peugeot är att gå till en bilfirma som är auktoriserade för Peugeot. En firma jag rekommenderar är Jonsson Bil som återfinns i Nasta/Örebro, där de funnits sedan 1977. Jonsson Bil är en Sveriges största återförsäljare på just detta bilmärke. Dock erbjuder denna bilfirma även andra bilar, begagnade sådana, och andra märken. Deras bilhall och lager brukar ha cirka 200 bilar inne. Om du letar efter en verkstad för dina behov, så kan du kika på både bytbil.com. Här finns givetvis Jonsson Bil med och du kan begära en offert. Drömmer du istället om att jobba som bilförsäljare, så kan du leta bland annonser, ibland finns det jobb hos Jonsson Bil.

Mer än bara motorfordon

Jonsson bil har nya och begagnade bilar som de erbjuder, men dessutom har de:

  • Serviceverkstad
  • Plåtverkstad
  • Reservdelar
  • Däckhotell

Via nätet kan man enkelt boka in en service hos dem. Föredrar du personlig kontakt, så kan du nå dem via telefon. På deras hemsida hittar du nummer till alla deras olika avdelningar som de har.

Däckhotell och reservdelar

Jonsson Bil har även reservdelar för både Peugeot och andra bilar och i både original och billigare varianter. Dessutom erbjuder de dig ett däckhotell där du kan förvara dina däck över vintern eller över sommaren, beroende på vilka däck du har sittandes på bilen!

3 Jun 2015