Brukade du ha tjockare hår?

Är du en av alla män som drabbats av tunnhårighet eller håravfall? Det är ganska vanligt förekommande och så många som 70 % av alla män drabbas någon gång av håravfall, men olika mycket. Nu finns det dock en lösning, som du hittar på tjockarehår.net.

Orsaker till håravfall

Det kan finnas flera olika orsaker till att man drabbas av håravfall Här är en del av dessa orsaker:

  • Ärftligt håravfall
  • Hårsjukdomar
  • Stress
  • Ålder

Ärftligt håravfall är en av de allra vanligaste orsakerna till håravfall även om Androgen alocepia som är manligt håravfall också är mycket vanligt. Man kan ärva håravfall från både sin mor och sin fars sida. Det är inte heller säkert det drabbar alla generationer. Hårsjukdomar är en annan orsak, alopecia areata eller fläckvis håravfall är de vanligaste sjukdomarna som finns och så många som 2 % av alla människor, både män och kvinnor som drabbas av det. Det går inte att bota denna sjukdom. Stress är något som kan få dig att tappa hår, och det kan gå från att vara tillfälligt till att bli permanent. Ålder, är en vanlig orsak, du tappar hår eller blir tunnhårig ju äldre du blir, helt naturligt.

Köp en OYEZ

En OYEZ passar dig som har fått tunnare hår eller håravfall och det spelar ingen roll av vilken orsak du fått det. På oyez.se kan du läsa allt om det och även beställa ditt eget hår. OYEZ kan stylas och klippas och göra det du brukar eller brukade med ditt riktiga hår. Denna hårdel håller hög kvalitet och ser äkta ut, så du behöver inte oroa sig över att någon kommer märka att du bär en. Det har aldrig varit enklare eller billigare att få tjockare hår igen efter att ha drabbats av håravfall!

3 Mar 2015