Bra företag för dig som vill köpa vinschar

Ett bra företag vi vill .lyfta idag, det är Warrior Winches. Du kan läsa mer om dem på www.warriorwinches.se. Dettab företag grundades 2004. Det var det året som Jeff började att importera generiska vinschar till Storbritannien. Dock upptäckte han att det fanns en ganska stor konkurrens från fabriker i Kina. Dock med varierande kvalitet. Dettta ledde till ett att börja utveckla och tillverka egna vinschar. Idag så säljs det endast vinschar som har utvecklats av detta företag. 

Vinschar från Warrior Winches används idag över hela världen. Europa är dock den största marknaden som de har. Daras vinschar används även av de största bärgningsföretagen, de flesta trailertillverkarna och flertalet försvarsmakter.

Hitta en vinsch som passar dig

Om det är så att du är ute efter en bra vinsch, med kvalitet, se då till att kolla in det sortiment som Warrior Winches har. Se även till att du väljer en passande vinsch för det ändamål du ska ha den till. Den måste klara av att vinscha eller dra eller lyfta den vikt, eller gärna över den vikt du tänkt ha på den.

Om du använder dig av fel sorts vinsch, så kan du dels skada den, dels skada dig själv samt att du även kan råka skada andra som står nära dig då du vinschar. 

Det bästa är att läsa på mer om vinschar, eller att ta kontakt med företaget för att få hjälp med att välja ut den vinsch du behöver.

26 Sep 2022